Om JobbLokalt

JOBB LOKALT viser yrkesmuligheter i Lindesnesregionen. Målgruppen er først og fremst ungdom som lurer på hvilke utdannings- og yrkesvalg de skal ta. Gjennom korte filmer gir nettsiden innblikk i hverdagen til unge arbeidstakere hvor de forteller hva jobben deres går ut på og hvilke muligheter de får.

JOBB LOKALT skal inspirere unge og andre til yrkesvalg som arbeidslivet i regionen trenger!

Prosjektet er drevet av Næringshagen, NAV og Mandal videregående skole og er støttet av Lindesnesfondet.

Forløperen til JOBB LOKALT var INDUSTRI FORDI, et prosjekt som startet på grunn av få søkere til Industriteknologi på Mandal videregående skole. Prosjektet gav fantastiske resultater, med høye søkertall og mange flere jenter. Derfor ble prosjektet videreført og nye fag og bransjer lagt til.

Vi vil gjerne ha flere bransjer og bedrifter med, og vi oppfordrer dere til å ta kontakt med prosjektleder Hilde Tallaksen i Næringshagen . Den ferdige filmen blir en del av denne nettsiden samtidig som bedriften disponerer filmen til eget bruk. Filmen lages av WHY Connect og bygges over en mal som passer inn i totalkonseptet.

+47 992 43 635

Facebook

Å finne drømmejobben starter ofte med en utdannelse som trigger dine interesser eller talenter. Vi tror unge og andre vet alt for lite om hvilke jobber som er der «ute» og hva de innebærer. På JOBBLOKALT får du vite litt mer om jobbene som finnes i Lindesnes og hvilke utdannelser som kan gi deg jobben.

Her finner du korte filmer hvor ungdom forteller om jobben sin, og vi deler gode historier fra lokalt arbeidsliv. Har du en historie du vil dele, ta kontakt!LES MER OM PROSJEKTET